BejelentésRicsei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Tanulni jó!

MENÜ
Napközis program a Ricsei II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában

 

Az EFOP-3.3.5-17-2017-0008 " Iskolai Közösségi Program megvalósulása a Sárospataki Tankerületi Központ Iskoláiban" elnevezésű pályázat keretein belül 2018. június 25-29. között egy felső tagozatos csoport napközis foglalkoztatására nyílt lehetőség.

8:00-16:00 között számos színes, érdekes program várta a gyerekeket.A fő téma a " Közlekedés,KRESZ, sport és egészségre nevelés" volt. Ennek keretein belül a hatodik osztályosok Linknerné Lippai Katalin és Tótokné Szabó Erzsébet vezetésével "Nálunk a labda!- Avagy labdajátékok és felelősségvállalás" című programsablon segítségével vettek részt a programban.

A gyerekek élményalapú ismeretszerzését segítette a program. Számos tevékenység, kirándulás, sportolási, mozgási lehetőség színesítette a hetet. Változatos helyszíneken sok mozgásos tevékenységet végeztek a gyerekek. Nagy sikere volt a rollernek, trambulinnak, gólyalábnak.Izgatottan várták a bicikli túrát is, amit az időjárás miatt el kellett napolni.  Sokat ping-pongoztak, asztali fociztak. Ezek az együtt töltött idők nagyon jó közösséggé kovácsolták össze a gyerekeket.  megtanultak egymásra figyelni, vigyázni a sportolás közben. A nem mozgásos feladatokat is örömmel végezték. Külső szolgáltatók is programokkal lepték meg a gyerekeket. A Sárospataki Amatőr Művészekért Alapítvány drámapedagógiai foglalkozást  és az Utánpótlásnevelő Sportiskola Egyesület sportfoglalkozást tartott.Csütörtökön egy jó hangulattal kísért egész napot töltöttünk az állatkertben, Nyíregyházán. Élményekben gazdagodva zárult a hét.Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!